580nfs1_red

Nordiska ministerrådets nya generalsekreterare på plats

På måndagen 18 mars tillträdde Nordiska ministerrådets nya generalsekreterare Paula Lehtomäki. Lehtomäki är Nordiska ministerrådets första kvinnliga generalsekreterare och en supporter av nordiskt samarbete.
 
För NFS är det Nordiska ministerrådet en viktig samarbetspartner, som kontinuerligt agerar för att också främja förhållandena på arbetsmarknaden i och emellan de nordiska länderna. Arbetet med gränshinder, för att öka smidigheten av mobilitet i området har främjat både företagare och arbetstagare i alla de nordiska länderna. Jämställdhet som tema ligger också i fokus för Nordiska ministerrådet och ett intresseområde som NFS med sina medlemsorganisationer anser vara ypperlig för ett fördjupat samarbete.
 
Vi ser fram emot ett fortsatt gott och fördjupat samarbete kring det nordiska arbetslivets utmaningar och utvecklingsmöjligheter under Paula Lehtomäkis ledning som ny generalsekreterare.

Nordiska ministerrådet har publicerat en kort nyhet där de intervjuat Lehtomäki om hennes tankar om nordiskt samarbete.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter