580nfs1_red

Ny kollega på NFS!

Vi hälsar Jenny Tabermann välkommen som ny utredare på NFS. Jenny har en Magisterutbildning som socionom från Yrkeshögskolan Arcada i Helsingfors och har studerat kriminologi vid Kwantlen University i Vancouver, Kanada.

Jenny har en gedigen erfarenhet av utbildningspolitik och har strategiskt arbetat med kvalitets- och utvecklingsfrågor, bland annat på Arcada studerandekår som Generalsekreterare och med förtroendeuppdrag i European Students’ Union och i nätverket Nordiskt ordförandemöte. Hon har varit involverad i utvärdering av Yrkeshögskolor på nationell nivå, arbetat med Bolognaprocessen och dess tillämpning samt utvecklat nordiskt samarbete inom studentrörelsen.

Hon kommer närmast från en tjänst som medlingshandledare på Kalliola Setlement i Esbo. Jenny talar svenska, finska och engelska, är 33 år och uppvuxen i Västra Nyland i Södra Finland. Hon börjar på NFS sekretariat i Stockholm i mitten på augusti.

Vi på sekretariatet hälsar henne hjärtligt välkommen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter