580nfs1_red

EFS Mittvägs-konferens diskuterar vägen framåt mot ett socialt Europa

Den 5-6 juni samlas Europafacket i Dublin, för s k Mittvägskonferens. Konferensen markerar mitten av Europafackets kongressperiod. Temat för konferensen är "High noon for social Europe", eller "Hög tid för ett socialt Europa" (fritt översatt).
Under konferensen kommer många viktiga ämnen att diskuteras, frågor kring organisationen såväl som politiska frågor. Såsom hur EFS kan försvara partsautonomin vad gäller lönebildningen? Behöver Europafacket tänka om, vad gäller hur man mobiliserar fackligt stöd i Europa? Hur ska Europafacket hantera valet till Europaparlamentet 2014?

NFS och dess medlemmar kommer naturligtvis att vara representerade på Mittvägskonferensen, och ser fram emot diskussionerna om EFS och Europas väg framåt.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln