580nfs1_red

Christina Colclough ny generalsekretær for NFS

Christina Colclough, tillträdande generalsekreterare för NFS Christina Colclough, tillträdande generalsekreterare för NFS

Christina Colclough, der har rødder i England, men har boet i Danmark og Sverige i mange år overtager posten som generalsekretær for NFS efter sommeren. Christina kommer fra et job som generalsekretær for NFU – Nordic Financial Unions.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte hos NFS. Udfordringerne er mange, og det er nu at vi for alvor skal forsvare og udvikle vores nordiske arbejdsmarkedsmodeller. Norden skal blive ved med at være den region i verden, der har et fleksibelt, inkluderende og innovativt arbejdsmarked. Vi skal investerer i vores fremtid ved at satse på økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. Og vi skal argumenterer mod dem, der vil det anderledes”

Christina, der er 39 år, har en doktorgrad, der handler om vigtigheden af social kapital for innovation og læring. Hun fortsætter ”Konsensusrelationen mellem arbejdsmarkedets parter og samarbejdsforholdet ude på virksomhederne, udgør faktisk fundamentet for et godt innovationsmiljø. Den tillid og tryghed der traditionelt har kendetegnet vores arbejdsmarkeder og som gør at medarbejdere og ledere frit udveksler ideer og tanker, er helt nødvendig at holde fast i. Det paradoksale er, at samtidigt som mange internationale virksomheder og meningsdannere peger på nødvendigheden af disse forhold, er der en kedelig tendens i Norden til at vi går væk fra dem. Det skal stoppes”

Formand for NFS, Sture Fjäder, ser frem til at udvikle NFS yderligere. ”Vi har i Christina fået en generalsekretær, der kan fortsætte med at udvikle vores organisation. Hendes spændende baggrund, erfaringer og stort netværk kommer vi til at få glæde af”.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln