580nfs1_red

En blick in i framtiden

Sist ut i skaran av talare under Nordisk Facklig Kongress är Anne Skare Nielsen. Hon är framtidsforskare, och särskilt inriktad på frågor om ledarskap, framtidens arbetsmarknad, etik och "things that last". Skare Nielsen är en flitigt anlitad föreläsare,i Norden och utanför, och har bland annat föreläst på TEDx Öresund; en föreläsning som hon avslutade med orden "Remember to help each other, and have a party while you do it.".

 

Framtidsforskaren från Future Navigator kommer på Nordisk Facklig Kongress att tala om "Trender i samhället som påverkar den nordiska arbetsmarknadsmodellen och facken". Och just trender i samhället är Skare Nielsen expert på, och då handlar det inte om modenycker utan omvälvande samhällsförändringar och förändringar i hur människor uppfattar samhället.

 

Vad är det för trender som påverkar den nordiska arbetsmarknadsmodellen och facket? Ja, det får vi veta i Ålesund på onsdag!

 

Följ Anne Skare Nielsen på facebook.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln