580nfs1_red

NFS och FNF skickar brev om gränshinder till de nordiska parlamenten

Under perioden 11-25 april kommer de nordiska parlamenten, med undantag för det grönländska, att arrangera en temadebatt om gränshinder. För att uppmärksamma parlamentarikerna på hur viktiga gränshinderfrågorna är, har Nordens Fackliga Samorganisation, NFS, tillsammans med Föreningarna Nordens Förbund, FNF, tagit fram ett gemensamt brev som kommer att skickas till samtliga parlamentariker inför debatterna. 

 

I brevet lyfter vi fram de tre områden där gränshindren måste undanröjas snarast, nämligen arbetslöshetsförsäkringen, rehabilitering och arbetsmarknadspraktik. Brevet finns på svenska, norska, danska, finska och isländska här.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln