580nfs1_red

NFS stödjer Guy Ryders ILO-kandidatur

Guy Ryder (foto: Bea Uhart) Guy Ryder (foto: Bea Uhart)

En samlad nordisk fackföreningsrörelse har, vid NFS styrelsemöte den 16 november 2011, enhälligt beslutat att stödja Guy Ryders kandidatur till posten som ILOs generaldirektör. Guy Ryder är för närvarande vice generaldirektör för ILO och var tidigare generalsekreterare för IFS (Internationella Fackliga Samorganisationen). Guy Ryder är också IFS förslag till ny generaldirektör. Se Guy Ryders CV här.

 

Guy Ryder har i en mailkorrespondens, uttryckt sin uppskattning för NFS stöd: "I would like to thank you and all colleagues for this very important expression of support from the NFS. I don't think I need to explain to you how much it means to me – personally and professionally".

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln