580nfs1_red

Kollektivavtal och konkurrenskraft

Den 17 november arrangerade NFS ett seminarium på temat Kollektivavtal och konkurrenskraft i Köpenhamn.

NFS välbesökta seminarium om Kollektivavtal och konkurrenskraft

Det blev välbesökt och de olika inledningar och diskussioner livliga och givande, inte minst beroende på att varje programpunkt inleddes av representanter för forskarvärlden, arbetsgivarorganisationer och fackliga organisationer. Seminariet finns nu dokumenterat i form av utskrift av inledningar och power point-presentationer. Materialet finns på NFS hemsida. NFS' styrelse har bestämt att diskussionerna kring detta tema i någon form ska fortsätta i en form som är öppen även för intresserade utanför NFS' medlemsorganisationer.

 

Läs hela konferensrapporten här .

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln